NRK.no

Støtta til USAs president er historisk låg. For første gong sidan han blei president meiner meir enn halvparten av USAs innbyggarar at Joe Biden gjer ein dårleg jobb. Starten på presidentperioden hans har vore vanskeleg med blant anna koronapandemi, ubåtbråk med Frankrike og vanskeleg økonomi. Vendepunktet kom då Taliban tok over makta i Afghanistan. Fram til då var det fleire nøgde enn misnøgde.

Flukten fra Merkels parti

Verdens Gang

Når Angela Merkel takker for seg velger millioner av tyskere å forlate hennes parti. Rødgrønne partier er valgets vinnere, men hvem som får danne regjering er i det blå.

Sp- og Ap-topper: Slik skal vi forandre Norge

Sp-høvdingen Per Olaf Lundteigen og LO- og Ap-toppen Jørn Eggum sier deres regjering skal revolusjonere Norge. De lover å skape flere jobber for norsk ungdom – men varsler også dyrere mat.

Tre mål på tre minutter i Molde

NRK.no (sport)

Tre spinnville minutter snudde kampen mellom Molde og Viking på hodet. Eirik Ulland Andersen hadde sendt Molde i føringen etter en halvtimes spill, men det var senere i kampen dramatikken skulle utfolde seg. På stillingen 1-0 til Molde utliknet Samúel Fridjónsson for Viking etter 70 minutters spill. Rett fra avspark gikk Molde i angrep, og Eliteseriens toppscorer Ohi Omoijuanfo satte lekkert inn 2-1. Men det ga seg ikke der. For rett fra avspark igjen gikk Viking i angrep. Shayne Pattynama styrte inn utlikningen via Martin Linnes... Читать дальше...

Sterk Brann-seier

Brann fikk hjelp til å ta ledelsen hjemme mot Kristiansund, da Dan Petter Ulvestad satte ballen i eget nett på komisk vis etter 19 minutter. Selv om Sery Larsen også vartet opp med et selvmål før pause, slo Brann tilbake etter hvilen. Petter Strand fikk en fullstreffer på frispark og Mathias Rasmussen fikset 3-1-seier minuttet før full tid. Da er Brann på kvalifiseringsplass i Eliteserien, ett poeng foran Stabæk, som slo Sandefjord 3-0 søndag.

André Hansen ut med skade

Skadene hoper seg opp for landslaget før de viktige kampene mot Tyrkia og Montenegro om to uker. I kveld måtte keeper Hansen gi seg halvveis ut i andre omgang med det som så ut som en smell i kneet. – Han går av fordi han har vondt i venstre kne, en vridning i kneet som gjør vondt. Det er for tidlig å si noe om landskampene, sa RBK-lege Reidar Due etter kampen. Selve kampen vant Rosenborg til slutt 3-1. Formspiller Stefano Vecchia satte inn 1-0 etter 26 minutter spill. Kent Håvard Eriksen utliknet ti minutt ut i andre omgang. Читать дальше...

Fire ukers varetektsfengsling

NRK.no

Avhøret av den litauiske mannen i 40-årene, som er siktet for drap på en mann i 30-årene i Asker, er avsluttet for i dag og vil fortsette senere, ifølge mannens advokat. – Min klient er derfor ikke blitt spurt om han erkjenner straffskyld eller ikke, skriver advokat Johnny Veum i en SMS til NRK. Han skriver også at mannen har samtykket til fire ukers varetektsfengsel, hvor to uker er i full isolasjon.

Brann slo Kristiansund

TV 2 Norge

Brann tok tre livsviktige poeng mot Kristiansund, og vant 3-1 hjemme på Brann Stadion.

Новости России
Москва

Эксперт Президентской академии в Санкт-Петербурге о реконструкции крымской Алупки

Vecchia og Holm sørget for trønderfest og Eggen-gave: – Det var en fornøyelse

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Mjøndalen 3–1) For et døgn det har vært for Trøndelag. Først ble gjenåpningen av landet feiret i sentrumsgatene. Så ble Nils Arne Eggens forsinkede 80-årsfeiring markert sammen med 10 000 tilskuere på Lerkendal. Til slutt sørget en svenske for enda en trønderfest.

Vecchia og Holm sørget for trønderfest og Eggen-gave

Drømme­-gave

Dagbladet

Over 10 000 tilskuere kom til Lerkendal for å se Rosenborg vinne og feire Nils Arne Eggen. Stefano Vecchia og co. skuffet ikke og vant 3-1 over Mjøndalen.