Мы в Telegram
Добавить новость
ru24.net
World News in Norwegian
Апрель
2024

Новости за 03.04.2024

Spiller i sexscenen sønnen har regissert

Verdens Gang 

Sønnen har regissert filmen hvor mamma Elizabeth Hurley spiller i en av sexscenene. Det vekker oppsikt. Uten at hun bryr seg noe om det.

Trump får ikke utsatt hysjpengesaken

NRK.no 

En dommer i New York har avvist kravet fra tidligere president Donald Trump å utsette hysjpengesaken frem til høyesterett har avgjort om han har immunitet i en annen straffesak, skriver Reuters. Hysjpengesaken i New York er berammet til å starte 15. april.

Tyrkisk toppklubb straffes med langvarig tilskuernekt

NRK.no (sport) 

Trabzonspor må spille seks hjemmekamper i tyrkisk seriefotball uten publikum. Årsaken er supporternes voldsomme banestorming mot Fenerbahçe forrige måned. Straffen ble ilagt av disiplinærkomiteen i Tyrkias fotballforbund onsdag. Trabzonspor er også dømt til å betale en bot på litt over 1 million kroner. Supportere av klubben stormet egen hjemmebane etter 2-3-tapet for Fenerbahçe i midten av mars. Det utløste et basketak med bortelagets spillere og trenere. Fenerbahçe, som har Joshua King i sine rekker... Читать дальше...

Frisk med overtidsseier borte mot Storhamar

NRK.no (sport) 

Frisk Asker overrasket og slo Storhamar 2-1 borte etter forlengning i det tredje semifinaleoppgjøret i NM-sluttspillet i ishockey onsdag kveld. Storhamar satt gjestene under et voldsomt trykk i forlegningen, men keeper Mitch Gillam sto imot. Michael Haga utnyttet muligheten og ble den store helten da han satt inn 2-1. – Det var veldig deilig. Vi var slitne der, så det trengte vi. Nå skal vi ta seieren på fredag, sa matchvinneren til TV 2. Gillam ble syndebukken i mandagens kamp, men leverte en strålende prestasjon onsdag. Читать дальше...

Full krangel: - Ærlig talt

Dagbladet  

KrFs Olaug Bollestad reagerer sterkt på helseministerens forslag til ny abortlov og mener hun er uansvarlig.FN begrenser nødhjelpsarbeidet i Gaza

NRK.no 

FN har inntil videre innstilt nødhjelpsarbeid på Gazastripen om natten etter det israelske angrepet som rammet hjelpearbeidere fra organisasjonen WCK. Angrepet skjedde mandag, og FN valgte dagen etter å innstille sitt arbeid deler av døgnet, opplyser talsperson Stephane Dujarric. Grunnen er at sikkerhetssituasjonen må vurderes. Dujarric sier Verdens matvareprogram (WFP) fortsetter sine operasjoner på dagtid. WFP forsøker hver dag å sende kolonner med nødhjelp til den nordlige delen av Gazastripen, «hvor folk dør», ifølge talsmannen. Читать дальше...

Kampen om strømmen: – Har hatt mareritt

NRK.no 

I industritunge Grenland står bedriftene i kø for å få strøm. Nå tar flere her til orde for at politikerne må inn og prioritere hvem som skal få det.

Stavkyrkje tar grep mot turistbæsj

NRK.no 

I fjor fann dei som bur på Ornes bæsj i hagane sine. No vil stavkyrkja avgrense cruiseturistar og gruppereisande som kjem på besøk.

Новости России
Москва

«СВЯТОЙ ЛЕНИН» УЛУЧШАЕТ ЗАКОНЫ, управляет патентами и улучшает командное планирование в целях учёта интереса всего народа.


– Ærlig talt, Kjerkol

Verdens Gang 

Olaug Bollestad (KrF) kaster seg ikke rundt halsen på helseministeren etter nyheten om at Kjerkol vil utvide abortgrensen.

Dette er de ubesvarte spørsmålene

TV 2 Norge 

Levninger etter Lille Emile (2) ble funnet søndag. Det er det første sporet politiet har fått i saken på over åtte måneder. Nå må de komme til bunns i en rekke ubesvarte spørsmål.


Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
ATP

Теннисист Медведев потеряет место в рейтинге ATP


Эксперт Чернышова рассказала, как правильно подбирать парфюм для переговоров

Хирург Готье: в Москве делают тысячу операций в год по пересадке органов

Эксперт Гудова: Мебель для кухни в России подорожала на десять процентов

Актрису Рамилю Искандер могут лишить свободы на 11 лет