Мы в Telegram
Добавить новость
ru24.net
World News in Norwegian
Апрель
2024

Новости за 05.04.2024

Fotballtopper vil søke om pyro-dispensasjon

NRK.no (sport) 

Norsk Toppfotball, Norges Fotballforbund og Norsk Supporterallianse har vært i møter med regjeringen. Nå skal det jobbes for å tillate pyro, skriver TV 2. – NFF, klubbene og supporterne har jobbet med et rammeverk for bruk av pyro i trygge rammer på stadion som vi nå ønsker å få godkjent av regjeringen og myndighetene, sier fotballpresident Lise Klaveness til TV 2. Det er per i dag totalforbud mot pyro på norske fotballtribuner. Etter møtet med deler av regjeringen torsdag, skal det nå sendes inn søknad om dispensasjon for bruk av pyroeffekter.

Mistenkt for å ha tent på søppelbøtte ved en skole

NRK.no 

Politiet er ved Ørskog skole i Ålesund kommune sammen med brannvesenet etter melding om brann i en søppelbøtte i kveld. Brannen er slukket, opplyser politiet. Det var ikke fare for at brannen skulle spre seg. Politiet er i kontakt med en mindreårig person som er mistenkt for å ha tent på. I følge politiet var personen sammen med flere andre.

Biden ber Qatar og Egypt presse Hamas

NRK.no 

USAs president Joe Biden har fredag sendt et brev til lederne for Egypt og Qatar. Han ber dem legge press på Hamas til inngå en gisselavtale med Israel, melder nyhetsbyrået AP.McDonald's tar Israel-grep

NRK.no 

McDonald's har fått mye kritikk i kjølvannet av Israels krigføring i Gaza. Nå kjøper fastfood-giganten tilbake alle restaurantene i Israel.

Eksplosjon i Ängelholm

Verdens Gang 

Svenske medier melder at noe har eksplodert ved et bolighus i Ängelholm i Sverige.

Ulv bedøvet fra helikopter og flyttet

Verdens Gang 

En 45 kilos tung hannulv som vandret inn fra Finland eller Russland i desember, ble bedøvet og flyttet til Våler kommune av Statens naturoppsyn torsdag.

Nordsjøreker mister bærekraft-merke

Verdens Gang 

Reker som er fisket i Nordsjøen og Skagerrak mister om få uker sertifiseringen som garanterer at produktet kommer fra bærekraftig fiske.

Новости России
Москва

Исполнитель хита “На Заре 2020” Сергей АРУТЮНОВ оживил ещё один хит из 20-го века и выпустил песню “Лететь” вместе с её создателями - группой Амега.


- Historisk satsing

Nordlys 

Fredag kom Forsvarets langstidsplan og det har stor betydning for Nord-Norge og Troms.

Storhamar har matchball i NM-semifinalen

NRK.no (sport) 

Storhamar er én seier unna finale i ishockey-NM etter 2-0-triumf over Frisk Asker på borteis fredag. Med fredagens triumf har Storhamar muligheten til å avgjøre på hjemmebane i best av sju-serien søndag kveld. De jakter sin annen strake NM-finale etter at de i fjor ble slått av Stavanger Oilers. – Det var deilig å vinne. Det var en viktig seier. Vi snakket om at vi skulle gjøre alt vi kan for at dette var siste gang vi skulle spille i denne hallen denne sesongen. Nå har vi det i våre egne hender og kan avgjøre på hjemmebane... Читать дальше...

Gir tommel opp

Dagbladet  

Tiktok stiller seg bak regjeringens begrensning av sosiale medier. - Fram til man er 13 kan man gjøre andre ting enn å sitte på sosiale medier, sier selskapets norgessjef.


Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
Карен Хачанов

Теннисист Хачанов отреагировал на возможное отстранение от Олимпиады


Эксперт Тимошенко: увеличение объемов продажи валюты ЦБ выступает в пользу рубля

Ландыши и купальницы распустились на лесных полянах Подмосковья

В Тамбове состоялся турнир по теннису, посвящённый Дню химика

В Москве состоится презентация спортивно-зрелищной программы ПМЭФ-2024